Az agyi érkatasztrófák gyógyulása is a mikrobiom állapotától függhet?

Bélbaktériumok segíthetik az agyi érkatasztrófák és idegrendszeri sérülések eredményesebb gyógyulását?

Talán hihetetlenül hangzik, de a mikrobiomban jelenlévő parányi élőlények jelentős mértékben segítik még az olyan nehezen regenerálódó szövetek gyógyulását is, mint amilyen az agy és a perifériás idegrendszer. Az alábbi vizsgálati eredmények bíztatóak a jövőre nézve…

“Kevés olyan szervrendszer van a testünkben, amely annyira összetett és oly érzékeny, mint a mikrobiom. Lehetetlenség lenne a teljesség igénye mellett felsorolni, mi mindenért felelősek ezek a jótékony mikroorganizmusok és mennyi bajt okozhat sokszínűségük hanyatlása.”

A mikrobiom állapotát a ColonBalance Plus problémaspecifikus Probiotikum (60 db) jelentős mértékben tudja támogatni, hiszen 26 milliárd probiotikus baktérium található 1 kapszulában.
A WebShopunkban megvásárolható Colonbalance Plus problémaspecifikus Probiotikum hiánypótló termékként egyedülálló módon olyan jótékony baktérium törzseket tartalmaz igen magas csíraszámban, amelyek igazoltan segíthetik az irritábilis bél szindrómával /IBS/ küzdők életminőségének javulását, illetve mérsékelhetik a bizonyos ételkomponensekkel szembeni érzékenységből adódó panaszokat. Az egyes törzsek kiválasztása gyógyszerészek által közölt tanulmányokra alapozva történt.

(Forrás: Pintér Zoltán termékfejlesztő)

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük